Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Συνέχεια με Κόρινθο

Συνέχεια με Κόρινθο

Συνέχεια στη αγωνιστική δράση για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Κόρινθο για την 6η αγωνιστική της Volley League Γυναικών το Σάββατο (18/11 18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα και με εξαίρεση την δεδομένη απουσία  της Αλίκης Κωνσταντινίδου ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό ζήτημα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν  οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ.

Η Χαρά Παπαδοπούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Κατ’ αρχάς είναι θετικό ότι πήραμε καθαρή νίκη μέσα στην Ηλιούπολη την Τετάρτη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς. Είναι σύντομο το χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δυο παιχνίδια αλλά εμείς είμαστε έτοιμες για το θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...