Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στρόμπερι προ των πυλών

Στρόμπερι προ των πυλών

Έρχεται ο Ντι Τζέι Στρόμπερι για τον Ολυμπιακό
Ο Ντι Τζέι Στρόμπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, διάρκειας για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Μόνο τα τυπικά απομένουν, δηλαδή ο ερχομός του στην Ελλάδα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, όπως αποκαλύπτουν πηγές από το εξωτερικό.

Ο 30άχρονος (15/6/1985) Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό, με το πιθανότερο είναι να ισχύει επέκταση μονοετούς συμφωνίας από πλευράς των Πειραιωτών (για 1+1 χρόνια, δηλαδή).

Αν ολοκληρωθεί η προσθήκη του πρώην παίκτη της Καρσίγιακα, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Τουρκίας, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Πρωταθλητών Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Στρόμπερι είχε στην κανονική διάρκεια της σεζόν 11.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ στα πλέι-οφ της τουρκικής Λίγκας μέτρησε 15.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...