Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στρέλνιεκς:”Ήταν τρεις δύσκολες εβδομάδες για εμάς”

Στρέλνιεκς:”Ήταν τρεις δύσκολες εβδομάδες για εμάς”

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν τρεις δύσκολες εβδομάδες για εμάς. Θεωρώ πω είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και τελικά να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας και να αρχίσουμε και πάλι να κερδίζουμε παιχνίδια. Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Για όλους είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά ούτε στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο μας. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε. Τώρα έρχονται τα μεγάλα παιχνίδια και είναι η ώρα να δείξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαζές ήττες».

Στην συνέχεια ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» έκανε την αυτοκριτική του… «Πρέπει να παίξω καλά. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν παίζω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Οπότε πρέπει να ανακάμψω και βρω ξανά την καλή μου κατάσταση. Φυσικά και πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου αύριο». Ερωτηθείς για το τι φταίει και παρά την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη η ομάδα δυσκολεύεται να βρει ρυθμό, απάντησε: «Είναι λίγο διαφορετικό… Πρέπει να βρούμε πως να παίζουμε όλοι μαζί. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει. Εγώ πρέπει να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα και να την βοηθάω περισσότερο».

Όσον αφορά στην Φενέρμπαχτσε και αν είναι καλύτερη αγωνιστικά από ότι στον πρώτο γύρο, σχολίασε: «Φυσικά παίζει καλύτερα. Όλες οι ομάδες παίζουν το καλύτερό τους μπάσκετ και σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο της Κωνσταντινούπολης».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Εκτός ο Στρέλνιεκς με Μπουντοκνοστ

Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την Ποντγκόριτσα, όπου την Παρασκευή (8/3, 20:00) ...