Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιαννούλης

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιαννούλης

Νέος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Γιαννούλη ο Αστέρας Τρίπολης
Ένα χρόνο έμεινε στον Ολυμπιακό ο Κώστας Γιαννούλης

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Γιαννούλης.

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι από την Πέμπτη (16/7) ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ενώ βρίσκεται στην Ολλανδία με τους Αρκάδες από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα!

Ο Έλληνας αμυντικός (αριστερό μπακ), γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1987, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και επέλεξε το νούμερο 18″.

Ο Κώστας Γιαννούλης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως έκανα το σωστό. Θα τα δώσω όλα για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην υπέρβαση που θέλουμε να κάνουμε για έναν τίτλο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία. Αν καταφέρω να δείξω όσα μπορώ θα είναι μία ευκαιρία για εμένα ώστε να ανοίξει και πάλι η πόρτα της Εθνικής”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...