Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στην 11η θέση ο Δημητριάδης

Στην 11η θέση ο Δημητριάδης

dimitriadis

Στην 11η θέση του ημιτελικού κατετάγη ο Στέφανος Δημητριάδης στα 200μ. πεταλούδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, τερματίζοντας σε χρόνο 1:56:31.

Ο 26άχρονος κολυμβητής του Ολυμπιακού έμεινε εκτός τελικού, αλλά έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016).

“Ήταν μέσα στις δυνατότητές μου και μπορούσα να πετύχω καλύτερο χρόνο, αλλά όταν κάνεις ρεκόρ στα προκριματικά, εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα. Νομίζω ότι η παρουσία μου ήταν πολύ θετική, ήρθα στο Καζάν με προϋποθέσεις πρόκρισης, καθώς οι καλές εμφανίσεις είχαν προηγηθεί σε όλη τη φετινή χρονιά, με επιστέγασμα τη σημερινή μου παρουσία. Είχα σαν μεγάλο όνειρο να μπω στον τελικό, στόχος που ήταν εφικτός, αλλά δε συγχωρούνται ορισμένα λάθη, σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως η εκκίνηση που έκανα σήμερα. Η εκκίνηση αυτή μου στέρησε τον τελικό. Υπήρξε μεγάλη κόπωση από την υπερπροσπάθειά μου το πρωί, είμαι όμως ευχαριστημένος γιατί έδειξα συνέπεια στους χρόνους μου. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να διακριθώ στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά η 11η θέση στον κόσμο μου δίνει την αισιοδοξία ότι εκεί μπορώ να φτάσω σε έναν τελικό” είπε ο Δημητριάδης και συμπλήρωσε:

“Η συνεργασία με τον προπονητή μου, κ. Τάσο Καράμπελα ήταν άψογη. Είχαμε βάλει ως στόχο το Πανελλήνιο ρεκόρ και τα καταφέραμε. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Η ΚΟΕ επιπλέον βοήθησε όσο μπορούσε, αλλά οι απαιτήσεις σε ένα τέτοιο επίπεδο δε μπορούν να καλυφθούν, χωρίς την παρουσία και τη στήριξη κάποιων χορηγών. Αυτό θεωρώ ότι μας έλειψε σημαντικά. Με τη νέα σεζόν ελπίζω να υπάρξει αυτή η βοήθεια, την οποία η ελληνική κολύμβηση έχει ανάγκη”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βλάχος: “Αξίζαμε ένα μετάλλιο”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χάλκινης παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας των Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, επισήμανε πως το ...