Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στην Χαλκίδα για την 5η νίκη!

Στην Χαλκίδα για την 5η νίκη!

02

Με μοναδικό στόχο την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει τη Δευτερά (21/11) στις 19:00 στο Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που τρέχουν στο πρωτάθλημα και τους έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν. Στην αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί μετά την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής για την Χαλκίδα, θα συμπεριληφθούν όλοι οι αθλητές.

Την Δευτέρα το πρωί οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου και στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Μπόσκαν: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Πάμε στην Χαλκίδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αφού θα παίξουμε εκτός έδρας. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας ύστερα από την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τον Ηρακλή Χαλκίδας τον αντιμετωπίσαμε και στο League Cup και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...