Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στην Αυστρία και ο Μανιάτης!

Στην Αυστρία και ο Μανιάτης!

Γιατί και ο Ολυμπιακός θέλει τον αρχηγό του!
Πάτησε Ζέεφελντ ο Μανιάτης

Μαζί με την ομάδα και ο αρχηγός της! Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (14/7) στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Στους 32 ανέβηκε ο αριθμός με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Ζέεφελντ! Ο Γιάννης Μανιάτης ενσωματώθηκε στην αποστολή επί αυστριακού εδάφους και κατευθύνθηκε αμέσως στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα.

Είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς ο αρχηγός των Πρωταθλητών υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Μάρτιο και, πλέον, τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Έλληνας διεθνής δούλεψε πολύ αυτό το διάστημα της αποχής του. Πήγε στην Ιταλία σε ειδικό κέντρο για την αποκατάσταση στο πρόβλημα τραυματισμού του και “θυσίασε” αρκετά πράγματα προκειμένου να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μία ρήξη χιαστών είναι ένας πολύ άσχημος τραυματισμός και εννοείται πως ο Μανιάτης θα συνεχίσει προσεκτικά από εδώ και πέρα προκειμένου σιγά-σιγά να μπει στο κλίμα της ομάδας.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...