Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στην αποστολή ο Ντουρμάζ!

Στην αποστολή ο Ντουρμάζ!

jimmy
Το λέει η ψυχή του Τζίμι! Μεγάλη υπέρβαση από τον Ντουρμάζ…

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε την έκπληξη και βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Σουηδός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (16/10) και τέθηκε στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα! Εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Κι όμως, τα κατάφερε ο Τζίμι Ντουρμάζ! Ο Σουηδός εξτρέμ, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας (σ.σ.: ελαφριά θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), γυμνάστηκε κανονικά το πρωί της Παρασκευής (16/10) και βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/10, 20:30) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής είε ακολουθήσει την Πέμπτη (15/10) μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας και στην τελευταία προπόνηση πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Με το που γύρισε ο Ντουρμάζ στην Ελλάδα, την Τετάρτη (14/10), ζήτησε από τον προπονητή του να περιμένει προκειμένου να τον υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Τζίμι θέλει πολύ να παίξει σε αυτό το ματς και οι προσπάθειές του απέδωσαν καρπούς. Η παρουσία του και μόνο στην αποστολή, στις αρχές της εβδομάδας, φάνταζε απίθανη. Όλα γίνονται, όμως!

Πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος από την Τετάρτη (14/10) γυμνάζεται δίχως να αισθάνεται ενοχλήσεις. Αντίθετα, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να αποκλείσει την αποστολή τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος γύρισε καταπονημένος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νορβηγίας. Ακολουθεί και το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας έκρινε πως ο Νορβηγός δεξιός μπακ πρέπει να “πάρει ανάσες”.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας. Πριν από την έναρξη του αγώνα, θα “κοπεί’ ένας παίκτης για να συμπληρωθεί η τελική 18άδα.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...