Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σίλντενφελντ: “Ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό”

Σίλντενφελντ: “Ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό”

Ικανοποιημένος που θα τεθεί για μια ακόμη φορά αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αναγνώρισε πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι το αουτσάιντερ του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Κροάτης στόπερ είπε στο “gazzetta”:

“Ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό! Ήταν κάτι που το επιζητούσα. Έχω καλές εμπειρίες από τα ματς  με Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έχω ένα καλό… σκορ. Δεν ξέρω εάν θα πάρουμε μία καλή θέση. Δεν μπορώ να πω ότι θα κάνουμε σίγουρα κάτι καλό.

Έχουμε μία νεανική και καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο γιατί ο όμιλος είναι γεμάτος με καλές ομάδες και ειδικά τις Μπάγερν και Άρσεναλ αλλά θα τα δώσουμε όλα.

Είμαστε ένα αουτσάιντερ αλλά θα παλέψουμε σκληρά. Για μένα πάντως θα είναι κάτι πολύ καλό που θα γυρίσω στην αγαπημένη μου Αθήνα. Είμαι ενθουσιασμένος. Θα χαρώ πολύ γι’ αυτό”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

“Απαιτούμε δημόσια συγγνώμη”

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τις συνεντεύξεις και δηλώσεις των Γκόρντον Σίλντενφελντ ...