Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / “Πρόταση για Ντιό ο Ολυμπιακός”

“Πρόταση για Ντιό ο Ολυμπιακός”

antoine-diot
Ο Αντουάν Ντιό με τη φανέλα της Στρασμπούρ

Ο Ολυμπιακός κοιτάει και βολιδοσκοπεί κάθε δυνατή και ποιοτική περίπτωση. Μπορεί προς το παρόν, η μόνη επίσημη μεταγραφή να είναι ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, όμως τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι πολλά και διαφορετικά, ειδικότερα στη θέση του 4ου γκαρντ, μια προσθήκη που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη φετινή σεζόν μετά και την απομάκρυνση των Σλούκα και Λαφαγιέτ αλλά και την περσινή αδυναμία να αντικατασταθεί ο Σπανούλης όταν εκείνος “απουσίαζε”.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας “bebasket.fr”, οι Ολυμπιακός αποτελεί μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται έντονα για τον 26χρονο περιφερειακό παίκτη της Στρασμπούρ, Αντουάν Ντιό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει, πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους, στο κυνήγι του παίκτη μαζί με τις  Φενέρ, Βαλένθια και Μπασκόνια.

Ο Ντιό έχει ύψος 1,96 και έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα 3 χρονιές με τη Λε Μαν το 2010 και 11 ενώ με τη Στρασμπούρ το 2014. Τη σεζόν που τέλειωσε, στο Γιούροκαπ μέτρησε 12.4 πόντους και 5.1 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τενοντίτιδα ο Στρόμπερι, παίζει κανονικά στους τελικούς

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και ...