Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πρίντεζης:”Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Σλούκας”

Πρίντεζης:”Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Σλούκας”

Η κάθε κουβέντα θα έπρεπε να ξεκινάει από την υγεία. Σίγουρα είναι πιο εύκολη η ζωή μας από έναν… μέσο άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς υπάρχει η ανασφάλεια για το θέμα της υγείας. Κυρίως, όταν γυρίζεις από μεγάλα ταξίδια, που φοβάσαι να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής,» επισήμανε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Σχετικά με το αν θα είναι πιο ξεκούραστη η εφετινή σεζόν για τον ίδιο, λόγω των διαθέσιμων λύσεων στη θέση του, ο Πρίντεζης απάντησε: «Δεν το βλέπω σαν ζόρι. Το βλέπω σαν αγάπη γι’ αυτό που κάνω και την ομάδα. Ο Βεζένκοφ είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. “Χτίστηκε” η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα, ο Πρίντεζης απάντησε: «Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας. Νιώθω πως είναι πιο βελτιωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθε ένα παιδί που είναι φίλος μου, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εντός και εκτός γραμμών. Θεωρώ πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, είναι σημαντικό να έχεις παιδιά που δουλεύουν και έχουν σωστή νοοτροπία».

Τέλος, για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Πρίντεζης είπε: «Διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν με τον Νίκολα. Παίκτες σαν τον Νίκολα δεν τους βρίσκεις εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο, και ξέρω πως θέλει να γυρίσει στο μέλλον στην ομάδα. Κυρίως, οι κακές κατατάσσεις σε φέρνουν κοντά με κάποιους συμπαίκτες».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τιμάει τον Πρίντεζη σε φιλικό με τη Μακάμπι

Ο χρόνος για τη σπουδαία γιορτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη, μετρά ...