Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πετράκης: “Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός”

Πετράκης: “Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός”

petrakis

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Λίλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό (5-1), αλλά και για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του ποδοσφαιριστή του, Άντι Λίλα, ο οποίος όταν σκόραρε σχημάτισε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, είπε αρχικά τα εξής: “Δεν ήταν μία καλή μέρα για εμάς σήμερα όταν το σκορ είναι 5-1 δεν έχει να πεις πολλά πράγματα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, δίκαια. Εμείς μέσα από αυτό το παιχνίδι πρέπει να μάθουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πολλά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια. Όσο πιο γρήγορα το ξεχάσουμε τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχουμε ως ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και για το αποτέλεσμα και για την εικόνα. Καλή τύχη στο παιχνίδι με την Άρσεναλ”.

Ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός στα πρώτα 30 λεπτά. Στο δίλεπτο που δέχτηκε τα δύο γκολ όμως έδειξε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έπαιξε ρόλο μετά το ψυχολογικό;

“Νομίζω ότι πάλι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο με ενέργεια και καλή διάθεση σε αυτό το ημίωρο. Σίγουρα όταν δέχεσαι δύο γκολ σε δύο λεπτά στο Καραϊσκάκη, τα συναισθήματα και η ψυχολογία του παιχνιδιού πολλαπλασιάζονται αρνητικά. Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα που έχει τέτοια ποιότητα και διάθεση στο σημερινό παιχνίδι, είναι δύσκολο να βρεις λύση απέναντι σε αυτό το πρόβλημα. Μοιραία οδηγηθήκαμε σε αυτό το πρόβλημα”.

Παίξατε με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μία σύγκριση μπορείτε να μας κάνετε για το ποιος είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα;

“Δεν είναι ανάγκη να μιλήσω τώρα. Μίλησα πριν από το παιχνίδι. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι πιο πλήρης ομάδα, έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, έχει ποιότητα και βάθος. Δείχνει καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Είναι η πιο καλή ομάδα και από την ΑΕΚ, και από τον ΠΑΟΚ. Αυτά έχω δει μέχρι στιγμής”.

Παρουσιάστηκαν τεράστια κενά στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, όταν πέτυχε ο Λίλα προκάλεσε την κερκίδα με τον πανηγυρισμό του. Αυτόν τον πανηγυρισμό τον κάνει πάντοτε;

“Δεν νομίζω να τον έχει ξανακάνει τον πανηγυρισμό. Κάποια στιγμή θα ρισκάρεις, δημιουργούνται κακές συνθήκες στην άμυνα τη δικιά μας και όταν ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα σε επίπεδο συνεργασιών μοιραία προκύπτουν κάποια προβλήματα. Για το θέμα του Λίλα δεν θέλω να πω τίποτα και να τοποθετηθώ. Θα τοποθετηθούμε ως ομάδα τις επόμενες μέρες”.

Μπορεί δηλαδή να προκύψει κάτι και για διακοπή συμβολαίου;

“Δεν θα είναι ώριμο ό,τι και αν πω τώρα. Για αυτό είπα θα δούμε”.

Όλα είναι ανοικτά δηλαδή;

“Δεν είναι θέμα δικό μου, αλλά της διοίκησης. Έχω την γνώμη μου, αλλά αυτή την κρατάω για εμένα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!