Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Παράσχος: “Πίστευα ότι δύσκολα θα αντεπεξέλθουμε”

Παράσχος: “Πίστευα ότι δύσκολα θα αντεπεξέλθουμε”

parasxos

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (28/10, 2-2).

Ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Παρόλο που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς, νομίζω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Από την πλευρά μας δεν περίμενα ότι θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον Ολυμπιακό που είχε και πολύ καλή ψυχολογία λόγω της πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πίστευα πριν από το ματς ότι δύσκολα θα αντεπεξέλθουμε. Παίξαμε ανοικτά και νομίζω ότι ικανοποιήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ή που είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Πιστεύω ότι έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για ορισμένα παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θεωρώ ότι μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλά άτομα για να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καλή του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights της νίκης επί του Πλατανιά (vid)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Πλατανιά, με σκορ 4-0.