Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ο Ολυμπιακός έχει και ομαδική και ατομική ποιότητα»

«Ο Ολυμπιακός έχει και ομαδική και ατομική ποιότητα»

Ο Φακούντο Καμπάτσο αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προσέξουν την ατομική και την ομαδική ποιότητα των Πειραιωτών. 

«Πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα τον αντίπαλό μας. Πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα καθώς έχει και ομαδική και ατομική ποιότητα. Αλλά είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο και να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου γύρου». Σημείωσε αρχικά ο Αργεντίνος πόιντ-γκαρντ

Για την προσωπική του παρουσία: «Είναι ένας αγώνας με ιστορία και πολλή ποιότητα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Νιώθω καλά, νιώθω σιγουριά. Έχω προετοιμαστεί από το καλοκαίρι για να είμαι στο επίπεδο που θέλουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Έχει την ποιότητα να αλλάξει ένα παιχνίδι και είναι καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θα προσπαθήσουμε ώστε μην… καταστρέψει το παιχνίδι μας. Η ομάδα έχει αμυντική ποιότητα να το καταφέρει. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε μόνο έναν παίκτη, πρέπει να σταματήσουμε όλη την ομάδα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ για Aston Villa

Τι 11αδα θα παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ; Περίπου 48 ώρες έχουν απομείνει πριν το μεγαλύτερο ματς ...