Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί”

“Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί”

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κατέστησαν σαφές πως η ομάδα θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ. Τι υποστήριξαν οι ερυθρόλευκες για ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Φρένο στην μεταγραφολογία έβαλαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, το πρωί της Τετάρτης (19/8), τονίζοντας πως δεν θα υπάρξουν από εδώ και στο εξής άλλες αφίξεις ή αποχωρήσεις.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα υπάρξουν περεταίρω προσθαφαιρέσεις.

“Τα τώρα αρχίσαμε και τα ονόματα που γράφονται δεν υπάρχουν. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί και από εδώ και πέρα δημιουργεί ζημιά η μεταγραφολογία λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ούτε φεύγει η μισή ομάδα όπως γράφουν κάποιοι, ούτε θέλει κανείς να φύγει” είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...