Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Οι δυσκολίες τον έκαναν ΟΜΑΔΑ

Οι δυσκολίες τον έκαναν ΟΜΑΔΑ

11008550_10153892917483289_6422864022786266065_n

Ο Βασίλης Στοάκης εξηγεί , με αφορμή τις απουσίες των Σπανούλη και Πρίντεζη, πως ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος στις δυσκολίες και τις κακουχίες και παράλληλα τεκμηριώνει πως αυτά τα γεγονότα έχουν μετατρέψει τους «Ερυθρόλευκους» σε πρότυπο Ομαδικότητας!

Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί με πολλές ελλείψεις πρωτοκλασάτων αθλητών και ταξιδεύει στην Κροατία, προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στην Τσεντεβίτα χωρίς τον Αρχηγό Βασίλη Σπανούλη, τον Υπαρχηγό Γιώργο Πρίντεζη και τον μεγάλο άτυχο της σεζόν Πάτρικ Γιανγκ.

Αυτομάτως το παιχνίδι αποκτά νέο ενδιαφέρον, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω και να τραβήξει άσσους από τα μανίκια του, προκειμένου να συνεχίσει ο Ολυμπιακός το νικηφόρο του σερί κόντρα στην πολύ επικίνδυνη Τσεντεβίτα! Έτσι λοιπόν, ο Χάκετ αναμένεται να αποκτήσει αυτόματα αναβαθμισμένο ρόλο, τόσο στο σκοράρισμα όσο στην οργάνωση ενώ είναι μεγάλο το ενδιαφέρον στο ποιος θα αποτελέσει τον αντι-Πρίντεζη για αυτήν την αναμέτρηση!

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει πάψει πλέον να μεμψιμοιρεί και έχει συνηθίσει να ξεπερνάει τις δυσκολίες, βρίσκοντας λύσεις εκ των έσω. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες πριν από μεγάλες αναμετρήσεις οι «Ερυθρόλευκοι» έβλεπαν την τύχη να τους γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη, ωστόσο στο τέλος ήταν αυτοί που χαμογελούσαν!

Όλα αυτά τα γεγονότα όμως έχουν κάνει τον Ολυμπιακό ΟΜΑΔΑ! Οι τραυματισμοί, οι δυσκολίες, η αντιμετώπιση των άσχημων αποτελεσμάτων και της πρόωρης αμφισβήτησης έχει μετατρέψει τα Ερυθρόλευκα αποδυτήρια στα πιο ενωμένα σε όλη την Ευρώπη, κάτι που αποτελεί το όπλο της ομάδας τα τελευταία χρόνια και το μεγάλο μυστικό των επικών ανατροπών! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο κεντρικό μέρος των αποδυτηρίων δεσπόζει το σλόγκαν «One for all, all for one» δηλαδή «Ένας για όλους και όλοι για έναν» ενώ κύριο σύνθημα είναι το «Teamwork  better for all» δηλαδή «η ομαδική δουλειά είναι καλύτερη για όλους».

Εν κατακλείδι, οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν στο πρώτο παιχνίδι της β΄ φάσης όχι μόνο την Τσεντεβίτα, δηλαδή μία ομάδα που έχει κάνει ήδη πολλές ζημιές  αλλά και την δεισιδαιμονία που τους κυνηγάει εδώ και χρόνια! Πάραυτα,  η αναμέτρηση αποτελεί μεγάλη  πρόκληση, καθώς οι απουσίες είναι κάτι περισσότερο από πρωτοκλασάτες  και οι δώδεκα παίχτες της αποστολής θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να καλύψουν το μεγάλο κενό τους!

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Μοιράζει χαμόγελα και υποσχέσεις! Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Εχοντας επιθετική πολυφωνία, με πέντε παίκτες να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων και επιβάλλοντας τον ...