Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι δηλώσεις Τοροσίδη και Μαρτίνς

Οι δηλώσεις Τοροσίδη και Μαρτίνς

Διαβάστε και δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Βασίλης Τοροσίδης, μία μέρα πριν από τη ρεβάνς με τη Λουκέρνη.

Πέδρο Μαρτίνς:

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει συγκεντρωμένο το μυαλό των παικτών μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα: «Καλησπέρα. Είμαστε καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή και νέα πρόσωπα. Όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο. Δεύτερον, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό όλοι πρέπει να παίζουν για τη νίκη. Τρίτον όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος. Γι’ αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές. Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν κακό. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0».

Εάν γνωρίζει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Ναι, έχω τη δυνατότητα να δω τον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε και στο δικό μας γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν και με αυτές θα αγωνιστούμε αύριο».

Για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς: «Είναι κάτι που θα το μάθετε αύριο».

Για την εμφάνιση της Λουκέρνης στο πρώτο ματς:  «Ήταν αρκετά ισορροπημένη. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετά δύσκολα. Ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Σκοράραμε στην πρώτη μας ευκαιρία, ήρθαν γρήγορα τα άλλα δύο γκολ και στη συνέχεια όλα ήταν εύκολα. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και για το αυριανό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί γιατί η Λουκέρνη έχει ποιότητα και έχει καλό προπονητή και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα».

Βασίλης Τοροσίδης:

Για το τι περιμένει από το αυριανό ματς: «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ψυχολογία, γιατί είμαστε καινούρια ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμούς σαν Ελλάδα, γιατί έχουμε φτάσει να παίζουμε προκριματικά από τον Ιούλιο. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να μπαίνουμε απευθείας και στους ομίλους του UEFA Champions League και στους ομίλους του UEFA Europa League».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Μαρτίνς και Μπουχαλάκη

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή αναμέτρηση για το Europa League:   ...