Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Νιώθω γεμάτος ενέργεια, όρεξη, διάθεση και αυτοπεποίθηση»

«Νιώθω γεμάτος ενέργεια, όρεξη, διάθεση και αυτοπεποίθηση»

101

Σ’ εξαιρετική κατάσταση αισθάνεται ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν το καλοκαίρι και ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του «Παπ» στα «kokkina.gr»:

Για το πως νιώθει μετά την προετοιμασία:

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, πολύ καλά με το κορμί μου, με τα πόδια μου, με ό,τι θεματάκι υπήρχε ουσιαστικά. Ήταν ένα καλοκαίρι δουλειάς, ώστε να μην έχω θέματα φέτος. Αυτή την στιγμή νιώθω γεμάτος ενέργεια, όρεξη, διάθεση και αυτοπεποίθηση. Είμαι διατεθειμένος να δουλέψω όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο».

Αν η πληθώρα επιλογών στην θέση «3» θα ωφελήσει ή αν θα μπερδέψει την ομάδα:

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Τώρα αν βάζει 20 πόντους ο Σπανούλης ή ο Γκριν ή ο Παπαπέτρου δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει ούτε τον κόσμο, ούτε το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες, αυτό θέλουμε όλοι μας, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όσον αφορά την πληθώρα επιλογών στο «3» είναι ένας… πονοκέφαλος που έχει ο κόουτς περισσότερο. Πιστεύω πως στο στα έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν αυτές τις ιδιαιτερότητες».

Αν είναι για τον Ολυμπιακό πλεονέκτημα το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια από τις υπόλοιπες ομάδες:

«Είναι σημαντικό να κρατάς τον κορμό σου και μόλις τρία παιδιά να μπαίνουν σε αυτόν τον κορμό. Είναι μεγάλο ατού εν όψει της νέας χρονιάς, αλλά υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγάλο ρόστερ, μ’ έμπειρους παίκτες καταξιωμένους σε όλη την Ευρώπη. Όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο και εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι εμείς αυτό που ευελπιστούμε είναι να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όταν έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν».

Για το πώς περιμένει φέτος τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μια νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό στην μετά Διαμαντίδη εποχή. Έκανε πολλές και ποιοτικές προσθήκες. Όπως ο Παναθηναϊκός έτσι κι εμείς έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ, παίζουμε 2η αγωνιστική στο «Σ.Ε.Φ.», θα παλέψουμε και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, πρέπει να υπάρχει γιατί αυτός είναι ο αθλητισμός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα είναι να κοιτάμε την δική μας ομάδα και το πώς θα γίνουμε καλύτεροι και όχι το τι έχουν κάνει οι άλλες ομάδες. Πάνω απ’ όλα εμείς να είμαστε υγιείς, εμείς να δουλεύουμε σωστά να δίνουμε τις μάχες μας στην προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε όλο αυτό το αποτέλεσμα στο παρκέ».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον Άρη

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Τρεις νίκες έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στη φετινή περίοδο, ...