Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα στους καλύτερους»

«Να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα στους καλύτερους»

 

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα του η μονομαχία με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κροάτης κόουτς:

«Το να παίζουμε τόσα πολλά υψηλού επιπέδου παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι κάτι καινούργιο για όλους. Θυμίζει λίγο τις διεθνείς διοργανώσεις που παίζεις κάθε μέρα στο ίδιο μέρος. Εδώ η διαφορά είναι ότι όλοι έχουμε ταξίδια και δεν έχουμε χρόνο για προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική φόρμα, κέρδισε τον Παναθηναϊκό και την Εφές στην έδρα του. Τρέχουν πολύ στο γήπεδο και τρέχουν σωστά. Τους ξέρουμε καλά διότι το σύστημα τους δεν έχει αλλάξει και πολύ, καθώς προσέθεσαν μόλις δύο καινούργιους παίκτες, τον Κεμ Μπιρτς και τον Έρικ Γκριν. Για εμάς, μετά το καλό μας ξεκίνημα στην σεζόν, είναι υπέροχο να παίξουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι  στους καλύτερους. Πρώτα τον Ολυμπιακό και δύο ημέρες αργότερα την Ρεάλ».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Η αποστολή για το αιώνιο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (19/5, 20:00) ...