Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Νίκη που τον κρατάει κοντά στην 8άδα

Νίκη που τον κρατάει κοντά στην 8άδα

Ο Ολυμπιακός νίκησε 80-70 τη Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρέμεινε σε τροχιά οκτάδας. Σπουδαίο ματς από Σπανούλη και Ρούμπιτ.


Ο Θρύλος έπαιξε χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη ενώ στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έχασε και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με βαρύ διάστρεμμα. Παρόλα αυτά, νίκησε και έφτασε στο 9-13.


Το παιχνίδι άρχισε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στο ματς. Σπανούλης και Μιλουτίνοφ έκαναν σπουδαία δουλειά με τον Βεζένκοφ να βοηθάει επιθετικά. Οι «ερυθρόλευκοι» δενήταν καλοί αμυντικά και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπροστά με 25-24.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα των Πειραιωτών βελτιώθηκε στο απόλυτο. Στο ντεμπούτο του ο Οκτάβιους Έλις έδωσε λύσεις και στις δύο μεριές του παρκέ ενώ Ρούμπιτ και Σπανούλης έκαναν σπουδαία δουλειά για το 43-37 του ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο η Μπασκόνια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Ολυμπιακός παίζοντας και πάλι σπουδαία άμυνα και με τον Χαραλαμπόπουλο να βοηθάει, το σκορ έγινε 59-51. Στην τελευταία περίοδο, οι Βάσκοι ουσιαστικά παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» για το τελικό 80-70.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας:”Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση”

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τα στάνταρ του και ηττήθηκε στην Βιτόρια. «Συγχαρητήρια στην Βιτόρια ...