Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Νέα καταγγελία εις βάρος του Γιαννακόπουλου

Νέα καταγγελία εις βάρος του Γιαννακόπουλου

1366134965_extras_noticia_foton_7_1

Σε απολογία ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να κληθεί εκ νέου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη νέα καταγγελία του Ολυμπιακού εις βάρος του.

Ακόμα μία καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή δήλωση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους διαιτητές του τρίτου τελικού της Basket League για τη σεζόν 2014-2015.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Την 23.07.2015 κατατέθηκε στο Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ έγγραφη καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου για τη δήλωσή του «Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ», η οποία δημοσιεύτηκε την 15.06.2015 στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» και προκάλεσε τη στοχοποίηση συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά και των δικαστών του δικαιοδοτικού οργάνου”.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει συγκεκριμένα: “Η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς”.

Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, η καταγγελία έγινε λόγω στοχοποίησης των τριών διαιτητών του τρίτου τελικού, που ήταν οι Σπύρος Γκόντας, Τόμι Σχινάς και Γιάννης Φούφης.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...