Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μποτία: “Μετράει το τρίποντο”

Μποτία: “Μετράει το τρίποντο”

botia

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν θέλησε να αναφερθεί σε προσωπικό επίπεδο, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά στάθηκε στη σημασία μιας ακόμα νίκης στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποτία στην κάμερα της Nova:

 

“Είναι η πρώτη φορά που καταφέρνω να βάλω δύο γκολ σε ένα παιχνίδι και να φτάσω στα τέσσερα γκολ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως η ομάδα κατάφερε να κερδίσει, σε ένα γήπεδο πολύ δύσκολο, σε έναν αγώνα δύσκολο και σε μία πολύ καλή έδρα. Η ομάδα συνεχίζει νικηφόρα!” τόνισε αρχικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Για το αν είναι η πιο δύσκολη νίκη στο πρωτάθλημα: “Είναι αλήθεια πως το παιχνίδι σήμερα ήταν δύσκολο για εμάς. Το γεγονός πως δεν έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να πετύχουμε μία νίκη σε αυτό το γήπεδο, λέει πολλά. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ και αυτό σημαίνει πως η νίκη μας σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Για το αν είναι ατού του Ολυμπιακού οι στημένες φάσεις: “Μέχρι στιγμής φαίνεται πως μας ταιριάζει και μας πηγαίνει καλά. Όμως δεν είναι μόνο οι στημένες φάσεις, καθώς και στην επίθεση και στην άμυνα στεκόμαστε πολύ καλά και μας βοηθάει πολύ αυτό στο να ανοίγουμε ένα παιχνίδι”.

Για τα συνεχόμενα ματς: “Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, όμως προπονούμαστε καθημερινά, έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, μία πολύ καλή ομάδα, πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθάνε ανά πάσα στιγμή κι έτσι συνεχίζουμε ήρεμοι”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κουνάει μαντήλι και ο Μποτία

Μετά τον Κέβιν Μιραλάς και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος ...