Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας: “Θέλαμε να πιστοποιήσουμε την αξία μας”

Μπαρτζώκας: “Θέλαμε να πιστοποιήσουμε την αξία μας”

Η άμυνα ήταν το κλειδί στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup, σύμφωνα με τον προπονητή των “ερυθρολεύκων”, Γιώργο Μπαρτζώκα.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Είναι ένας πρώιμος τίτλος στην αρχή της χρονιάς που όλοι ξέρουμε πως δεν είναι και ο πιο σημαντικός. Υπάρχουν και σημαντικότεροι μέσα στην χρονιά, όμως, δεν παύει να είναι μια διοργάνωση που θέλαμε να την κερδίσουμε. Να πιστοποιήσουμε την αξία μας, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Γενικά κάναμε μέτριο παιχνίδι, τα στατιστικά μας το δείχνουν. Είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο, κάτι που οφείλεται και στην άμυνα του Παναθηναϊκού και στην ένταση του αγώνα. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, ήμασταν λίγο πρόχειροι κάποιες στιγμές. Ελέγξαμε με την άμυνα μας το ματς στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει το σκορ, αν επιθετικά δεν ήμασταν λίγο πρόχειροι. Η νίκη είναι που μετράει. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στην χρονιά που έρχεται”.

Από την πλευρά του, ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού, τόνισε: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα, δεν παίξαμε εγωιστικά, είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και αυτά ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας μας. Όσο για τον τίτλο του MVP; Πάντα είναι καλό να κερδίζεις κάτι. Ο πρώτος στόχος είναι να νικά η ομάδα. Αν παίξω καλά και αυτό φέρει και έναν ατομικό τίτλο, ακόμη καλύτερα”.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα και Φαλ ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (12/04, 21.15) την Φενέρμπαχτσε στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ (εδώ και ...