Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας:”Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι”

Μπαρτζώκας:”Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι”

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό στην Μαδρίτη, θα παλέψει σκληρά, ωστόσο, για να τα καταφέρει Βιτόρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο (04/02) την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα το «κλειδί» της νίκης θα είναι η πνευματική ετοιμότητα των παικτών του.

«Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας», τόνισε ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά και συνέχισε: «Απαιτείται μεγάλη ενέργεια σε όλα τα ματς, υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, έντασης και αυτό που λέμε physicality επαφών. Το χθεσινό ματς ήταν από τα υψηλότερα δυνατά σε αυτό τον τομέα. Χρειάστηκε πολλή ενέργεια από μέρους μας χθες για να παίξουμε το παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως, πρέπει πνευματικά να ετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να πάρουν τους δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Βάσκους, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια, που επίσης παίζει πολύ καλά στο transition. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο που είναι πολύ δυνατοί

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα και Φαλ ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (12/04, 21.15) την Φενέρμπαχτσε στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ (εδώ και ...