Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μιλιβόγιεβιτς: “Δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Περέιρα”

Μιλιβόγιεβιτς: “Δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Περέιρα”

Λούκα Μιλιβόγιεβιτς
Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού

 

Δηλώσεις στην τουρκική ιστοσελίδα Fanatik έκανε ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς εξυμνώντας τον πρώην προπονητή του Βίτορ Περέιρα ενώ εξέφρασε παράλληλα την απορία του για την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρ είπε: “Όλα είναι πιθανά. Στο ποδόσφαιρο γράφονται και λέγονται πολλά. Κανείς μέχρι σήμερα δε μ’ έχει προσεγγίσει. Πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είχα μια καλή χρονιά με την ομάδα. Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τον σύλλογο”.

Για τον Περέιρα: “Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει ποτέ. Για μένα από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Είναι πολύ φιλόδοξος. Τον ήξερα κι από πριν. Όλα αυτά ήταν επιτυχημένα, δεν κατάλαβα γιατί έφυγε”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο Μιλιβόγεβιτς αναλύει την Άντερλεχτ!

Δείτε τις δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο Olympiacos TV, λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει με τη ...