Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Με σεβασμό αλλά και κίνητρο»

«Με σεβασμό αλλά και κίνητρο»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Κοροίβου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο νεαρός γκαρντ:

«Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που από εδώ και στο εξής θα έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου, στο Blog μου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με την πορεία της σεζόν για την ομάδα μου, τον Κόροιβο.

Ύστερα από τις πρώτες 6 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος έχουμε απολογισμό 3 νίκες και 3 ήττες. Έχουμε σημειώσει θετικά αποτελέσματα, αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας… «βαραίνει» η εντός έδρας ήττα από το Λαύριο (67-91) και ιδίως το τελικό σκορ, που δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και την εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα στα πιο πολλά ματς που έχουμε δώσει.

Φυσικά, το Λαύριο είναι μία πολύ καλή ομάδα και τελευταία πολύ φορμαρισμένη, ενώ στο μεταξύ μας αγώνα είχε τρομερή ευστοχία στα τρίποντα. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως δικαιολογείται το εύρος του τελικού σκορ όπως και η κακή εικόνα που δείξαμε σε ένα μέρος του παιχνιδιού.

Έτσι η διακοπή του Πρωταθλήματος για τους δύο αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας ήταν για εμάς μία καλή ευκαιρία να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας, να προσέξουμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε σκληρά στους τομείς που απαιτείται, έτσι ώστε να βελτιωθούμε, με τις οδηγίες των προπονητών μας. Νομίζω ότι στο διάστημα αυτό δουλέψαμε αρκετά πράγματα και πλέον αυτό που μένει είναι να το αποδείξουμε στην πράξη.

Ο επόμενος αγώνας μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας. Χωρίς αμφιβολία ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως, ταυτόχρονα, με σεβασμό σε κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε και ειδικά μία ομάδα με την ιστορία αλλά και το «μέγεθος» του Ολυμπιακού, έχουμε το κίνητρο να προσπαθήσουμε στα 40 λεπτά του παιχνιδιού να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...