Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις”

Μαρτίνς:”Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις”

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του novasports:

Για το ματς: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις. Ισορροπημένο παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο να κερδίσουν. Αυτοί που έκαναν τις περισσότερες ευκαιρίες και πιο κοντά στο γκολ ήμασταν εμείς. Δεν καταφέραμε όμως να τις μετουσιώσουμε σε γκολ».

Για το γεγονός ότι για τέταρτοσερί ματς ο Ολυμπιακός προηγείται και ισοφαρίζεται: «Με τη δουλειά θα το αλλάξω και όπως έχω πει, τα πλέι οφ είναι δύσκολη διαδικασία. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Δεν είναι εύκολο να κερδίζουμε αυτά τα ματς, αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ τα επίπεδα της αποτελεσματικότητάς μας. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα των φάσεων και πιο προσεκτικοί. Αποδεικνύεται ότι τα ματς είναι πολλά και δύσκολα. Οι ομάδες είναι ποιοτικές και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για τον Φορτούνη: «Ο Κώστας είναι ποιοτικός παίκτης. Ελπίζουμε να τον ξαναδούμε στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε, τόσο για εκείνον, αλλά και για την ομάδα γενικότερα».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Σφύρα το να φύγουμε…

Πότε τελειώνει ο κατήφορος; Γράφει ο Βαλάντης Σιδέρης Τα πράγματα είναι απλά, ο Ολυμπιακός είναι ...