Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Ήταν ένα αρκετά περίπλοκο παιχνίδι”

Μαρτίνς:”Ήταν ένα αρκετά περίπλοκο παιχνίδι”

Δηλώσεις Μαρτίνς

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

13.02.2022

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα του novasports:

Για τη νίκη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αρκετά περίπλοκο. Πήραμε τη νίκη που θέλαμε, αλλά δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Μας άσκησε πίεση η ΑΕΚ, μας έλειπε η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα. Κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ και επιτρέψαμε να μας απειλεί. Έτσι αντί να έχουμε σκοράρει νωρίτερα υποφέραμε και τα κατεβάσματα της ΑΕΚ την έκαναν επικίνδυνη και ήμασταν σε ευάλωτη κατάσταση. Το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει. Ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε εμείς».

Για το τι πρέπει να κάνει με την Αταλάντα: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας. Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Δυσκολευτήκαμε πολύ από την ΑΕΚ γιατί έχει παίκτες όπως ο Ανσαριφάρντ, ο Γκαρσία και ο Άμραμπατ που μας δυσκόλεψαν πολύ».

Για το αν ήταν καθοριστικός ο Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι εξπέρ στις στημένες φάσεις. Ξέραμε ότι μπορεί να βοηθήσει ανεξαρτήτου της απόστασης που έπρεπε να διανύσει. Ξέραμε ότι είναι καλός και βοηθάει πάντα στο σκοράρισμα στις στημένες φάσεις».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...