Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μίτσελ: «Να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά»

Μίτσελ: «Να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά»

Μίτσελ: «Να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά»

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή Μίτσελ μετά τον αγώνα στη Νίκαια.

04.01.2023

Τη νίκη με 2-0, εκτός έδρας, πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Super League με τον προπονητή της ομάδας μας, Μίτσελ, να δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα πως θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό με την ίδια συνέπεια και συμπεριφορά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νίκαια:

Τι άλλο θέλετε να δείτε από την ομάδα σας στη συνέχεια;
Έχουμε βελτιωθεί αρκετά, είμαστε όλο και περισσότερο αξιόπιστοι και γενικότερα έχουμε την κυριαρχία στα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Έχουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις και αυτό μας βοηθάει να κάνουμε περισσότερους συνδυασμούς και να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Το παιχνίδι μας απόψε θύμισε τον αγώνα στα Γιάννενα όμως με ένα εντελώς διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, μας έκανε καλό εκείνο το μάθημα.

Ένα σχόλιο για τον Ροντινέι. Επίσης πόση ώθηση δίνει στον Ολυμπιακό το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες χάνουν βαθμούς;
Ο Ροντινέι μας έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία και ποιότητα και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει βαθμούς, αλλά αυτό που μας δίνει περισσότερες ελπίδες είναι ότι εμείς είμαστε όλο πιο σταθεροί και βελτιωμένοι και αυτό μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Και το κυριότερο είναι ότι θα πρέπει να παίζουμε με αυτήν τη συνέχεια και τη κανονικότητα που έχουμε δείξει, χωρίς να δίνουμε επιλογές στους αντιπάλους όπως έχουμε κάνει στα τελευταία μας παιχνίδια. Όπως και να έχει όμως έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας και έχει πολλά παιχνίδια το πρωτάθλημα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά και γραμμή.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Έγινε δεκτή η παραίτηση Μίτσελ και πάει με Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα ...