Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / “Μέσα” ο Σπανούλης, ατομικό ο Πρίντεζης

“Μέσα” ο Σπανούλης, ατομικό ο Πρίντεζης

Προλαβαίνει ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και σήμερα προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, σε αντίθεση με τον Γιώργο Πρίντεζη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει ρυθμό και θ’ αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στο επερχόμενο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, για την έκτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα (19/11, 20:00).

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης -που τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα στην μέση του-, αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος για να παίξει. Ο Έλληνας φόργουορντ χρειάζεται χρόνο ξεκούρασης προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και ο Ολυμπιακός θα του τον δώσει -αν τελικά χρειαστεί- για να τον έχει απόλυτα υγιή για την συνέχεια.

Αύριο το πρωί, η ομάδα θα βρεθεί στο «ΣΕΦ» για προπόνηση, εκεί όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Σπανούλης και Πρίντεζης και θ’ αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει, τελικά, στην αποστολή.  Η αποστολή θ’ αναχωρήσει για το Ζάγκρεμπ στις 16:20.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...