Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μέσα ο Ιντέγε, εκτός οι Πάρντο και Ντα Κόστα

Μέσα ο Ιντέγε, εκτός οι Πάρντο και Ντα Κόστα

pardo
Απών από τον αγώνα της Τούμπας ο Φελίπε Πάρντο

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά στην τελευταία προπόνηση προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού, όχι σοβαρό, με τον Φελίπε Πάρντο. Εκτός και ο ανέτοιμος Μανουέλ ντα Κόστα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Το βράδυ της Κυριακής (4/10, 20:30), οι νταμπλούχοι Ελλάδας και θριαμβευτές του Λονδίνου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του απόλυτου των βαθμών στη Super League.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/10) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Μπράουν Ιντέγε να προπονείται με την ομάδα, αν και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχει το προβάδισμα για τη θέση του βασικού επιθετικού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν είναι στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας λόγω του ήπιου οιδήματος που είχε στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, αλλά βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, στο πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης, προέκυψε πρόβλημα με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αριστερά και έμεινε εκτός αποστολής, ώστε να προφυλαχθεί για τη συνέχεια. Δεν υπάρχει, λοιπόν, έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Κολομβιανού εξτρέμ. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μανουέλ ντα Κόστα, ο οποίος παρότι γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Ατομικό έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έμεινε εκτός και θα είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Μανιάτης, Φουστέρ, Κολοβός, Γούτας, Βούρος, Μπεν, Τζανδάρης, Χουτεσιώτης, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας. Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική, μέσω διτέρματος και στημένων φάσεων (κόρνερ και φάουλ). Η επιθετική και αμυντική λειτουργία μπήκαν ξανά σε πρώτο πλάνο, με τον Μάρκο Σίλβα να δουλεύει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...