Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάρτινς:”Ήταν ένα σπάνιο και όμορφο γκολ”

Μάρτινς:”Ήταν ένα σπάνιο και όμορφο γκολ”

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη.

04.03.2021

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την πρόκριση: «Σήμερα πραγματικά ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έχει συνέχεια παιχνίδια και δεν είναι εύκολο. Απέναντι μας είχαμε τον Άρη μία ομάδα ανταγωνιστική που έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα δυνατό και έντονο παιχνίδι απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο».

Για τα νέα πρόσωπα: «Δεν έχω λόγια για την ομάδα μας. Θεωρώ ευλογημένο τον εαυτό μου που προπονώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Δεν βγάζουν την κούραση τους στο γήπεδο. Δουλεύουν σκληρά και δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Για το γκολ του Μπουχαλάκη: «Πραγματικά ήταν μία έμπνευση της στιγμής. Ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς μαζί και τον τερματοφύλακα του Άρη. Ήταν κάτι σπάνιο, αλλά όμορφο που μας έδωσε την πρόκριση».

Για την αντίδραση του στο γκολ: «Είπα τη λέξη “ειρωνεία” γιατί έτσι όπως μπήκε το γκολ και μετά από τον αγώνα που είχαμε δει αυτή ήταν η λέξη που έπρεπε να πω».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον Άρη

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super ...