Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Λευκή ισοπαλία για την Κ-16

Λευκή ισοπαλία για την Κ-16

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ-16 του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέντη.

Οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά ήταν… άστοχες στην τελική προσπάθεια και έτσι έμεινε το 0-0.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι: Καλαϊτζής, Κωνσταντινίδης, Τασιάς, Τσέργας, Γλυνός, Κουτσιανούλης, Μούγιος, Τσακίρης, Γεωργαντής, Μαρτίνης, Κόνιαρης, Ράμα, Μπουλάρι, Ζιμπίδης, Ράμα, Χρυσικός, Δεγαϊτας, Μικρός, Πολύδωρος, Βοϊδονικόλας, Καλιμούκος.

Για τον Πανιώνιο έπαιξαν οι: Φυρογένης, Σεμερτζάκης, Μενάι, Βασιλόπουλος, Σταμελάκης, Κεραμάς, Γκούλιας, Αγγελόπουλος, Ντρούγκας, Μπάρδι, Παπαντζίμας. Μούντριχας, Μιχαλακέλης, Φελλάς, Τσακίρης, Δράκος.

 

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις…

Υπόθεση Walkup: Όταν το συμβόλαιο, οι κανονισμοί και η λογική συγκρούονται με την επιθυμία για ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 13 =

August 2026
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31