Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΛεΝτέι: «Κάναμε όσα πρέπει, για να φτάσουμε στη νίκη»

ΛεΝτέι: «Κάναμε όσα πρέπει, για να φτάσουμε στη νίκη»

Ο Ζακ ΛεΝτέι τόνισε ότι, η ομάδα έκανε όλα όσα έπρεπε για να φτάσει στη νίκη ενώ αναφέρθηκε και στα 18 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε ο Ολυμπιακός. 

«Παίξαμε άμυνα και διεκδικήσαμε κάθε μπάλα. Κάναμε όσα πρέπει, για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να έρχομαι στο παρκέ και να δίνω ότι μπορώ. Το σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα τις νίκες. Το πρόβλημα στο παιχνίδι ήταν πως δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τα δύο γκαρντ της Εφές. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως δεν το συνεχίσαμε στη συνέχεια και επιτρέψαμε στην Εφές αν ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τα 18 επιθετικά ριμπάουντ ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι. Πήραμε σημαντικά ριμπάουντ όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πήραμε πόντους και μαζί ψυχολογία. Αυτά μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι». Είπε ο Αμερικάνος ψηλός.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...