Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-9: Ολυμπιακός – Ατρόμητος Πειραιά 5-3

Κ-9: Ολυμπιακός – Ατρόμητος Πειραιά 5-3

k-9

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-9 επικράτησε με 5-3 του Ατρόμητου Πειραιά. Η Κ-10 ηττήθηκε με 1-0 από την Ακαδημία Παθιακάκη.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (1/11) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κέρδισε με 5-3 τον Ατρόμητο Πειραιά.

Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Πούλης (2), Μαχαίρας (2), Καρυτινός.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιωτόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρακώστας, Λουλούργας, Μαχαίρας, Πούλης, Σπυρόπουλος, Φίλης, Αγγελάκης, Καρυτινός, Μενεγάτος, Πρίφτη, Χαραλαμπίδης, Σπυρόπουλος.

Κ-10: Ακαδημία Παθιακάκη – Ολυμπιακός 1-0

Σε αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη την Κυριακή (1/11) στον Άγιο Στέφανο, η Κ-10 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 1-0 από την Ακαδημία Παθιακάκη.

Οι παίκτες του Σωκράτη Κοψαχείλη είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννόπουλος, Μπάμπουλης, Χαρίτος, Μπαρδάς, Χαλιάσας, Μανιός, Κουτρέτσης, Χατζόγλου, Αυλωνίτης, Ιωαννίδης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...