Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Κρέμασε” τα γούρικα γάντια ο Ρομπέρτο!

“Κρέμασε” τα γούρικα γάντια ο Ρομπέρτο!

roberto

Ο Ρομπέρτο αποφάσισε να… κρεμάσει τα γούρικα γάντια, που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να πάρει τέσσερις μεγάλες νίκες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ατρόμητος), και ζητεί γνώμες από τους θαυμαστές του για το χρώμα του επόμενου ζευγαριού!

Ο Ισπανός αποφάσισε να αποσύρει τα γούρικα μαύρα γάντια που φορούσε στα τέσσερα νικηφόρα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ατρόμητο, και έθεσε στον κόσμο το ερώτημα για το χρώμα του επόμενου ζευγαριού. Μαύρο ή κόκκινο!

“Αυτά τα γάντια έπαιξαν σε τέσσερα σημαντικά ματς (ΠΑΟΚ, Ντιναμό, ΑΕΚ, Ατρόμητος) και τέσσερις νίκες στη σειρά με μόλις ένα γκολ παθητικό. Αναμφίβολα πηγαίνουν στη συλλογή των αναμνήσεων αμέσως. Τώρα αποτελούν παρελθόν. Τι προτιμάτε για επόμενα γάντια; Μαύρα ή κόκκινα;” έγραψε ο 29άχρονος τερματοφύλακας στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Το μήνυμα του Ρομπέρτο στο Instagram:

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...