Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κορμπεράν: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Κορμπεράν: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Η συνέντευξη Τύπου του Κάρλος Κορμπεράν μετά τον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία.

12.08.2022

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, μετά την πρόκριση της ομάδας στα play off του Europa League, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Σλοβακία με το τέλος του αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

Αναφορικά με το γεγονός πως η ομάδα ομάδα οπισθοχώρησε μετά τα γκολ που πέτυχε, τόνισε: «Είναι ένας συναισθηματικός παράγοντας που σε οδηγεί να προστατέψεις αυτό που έχεις καταφέρει έτσι ώστε να μη δεχτείς την επίθεση του αντιπάλου. Η ομάδα είχε νοητική δύναμη και πνευματική, όμως, στη συνέχεια δεν είχε την ικανότητα να κρατήσει αυτό που είχε καταφέρει».

Σε ερώτηση για την αξία της πρόκρισης και αν ο ίδιος αισθάνεται πιο γερασμένος μετά τον συγκεκριμένο αγώνα, απάντησε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί στόχος μου ήταν η ομάδα να παλέψει και να βρεθεί στους ομίλους και είμαι ικανοποιημένος που κάναμε το πρώτο βήμα. Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Τέλος, ρωτήθηκε που εντόπισε ο ίδιος βελτίωση στον Ολυμπιακό σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Έχω δει την ομάδα μας καλύτερα οργανωμένη μέχρι το 70′ που άρχισε να πέφτει η ενέργεια μας. Μέχρι τότε ήμασταν καλύτερα οργανωμένοι. Στην αρχή του παιχνιδιού κυνηγούσαμε οποιαδήποτε μπαλιά δική τους και παίζαμε ψηλά και αυτό μας οδηγούσε να κυνηγάμε την μπάλα όταν έπρεπε να αμυνθούμε. Είδα την ομάδα με περισσότερη ηρεμία να χειρίζεται την μπάλα, να υπάρχει καλύτερη απόδοση στην άμυνα, όμως, έγιναν λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Επίσης είδαμε έναν παίκτη μας που μέχρι τώρα δεν ήταν χρήσιμος να αποκτά τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο και να μπορεί να μας βοηθήσει».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον Κορμπεράν αμέσως μετά την λήξη του ματς

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Κάρλος Κορμπεράν. 18.09.2022 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη ...