Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καταφανές πέναλτι στον Φορτούνη!

Καταφανές πέναλτι στον Φορτούνη!

penalti

Έκλεισε τα μάτια ο Γιάχος σε πέναλτι-“μαρς” του Τζαβέλλα στον Κώστα Φορτούνη, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ήδη από τα πρώτα λεπτά αρχίσαμε να γινόμαστε μάρτυρες της “άριστης” διαιτησίας αλλά και του “ειρηνικού” κλίματος της  Τούμπας, όπου ο διαιτητής Γιάχος έκλεισε τα μάτια σε εμφανέστατη περίπτωση πέναλτι του Τζαβέλλα στον Κώστα Φορτούνη στο 5ο λεπτό, όταν ο τελευταίος βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ μετά από εξαιρετική παράλληλη σέντρα του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είδε τον Τζαβέλλα να πέφτει πάνω του με χέρια και με πόδια, την ώρα που ήταν έτοιμος με προβολή να ανοίξει το σκορ. Ήταν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κόκκινη κάρτα εις βάρος του Τζαβέλλα, αλλά ο Γιάχος δεν τα καταλόγισε ποτέ.

penalti1

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Διπλό τίτλου στην Τρίπολη με ηγέτη Φορτούνη!

Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς με δικά του τέρματα ...