Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Καστρίτης: «Εμφανώς καλύτερος ο Ολυμπιακός, στα τελευταία δύο λεπτά»

Καστρίτης: «Εμφανώς καλύτερος ο Ολυμπιακός, στα τελευταία δύο λεπτά»

Στον τρόπο που λειτούργησε ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα, στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. 

«Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Μπλατ και την ομάδα του Ολυμπιακού για την δικαιότατη νίκη τους. Να δώσουμε πάρα πάρα πολλά μπράβο στους παίκτες μας για την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν σήμερα, αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Δεν είναι εύκολο να βρεθείς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και να παρουσιαστείς τόσο ανταγωνιστικός. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλός μας θα είναι πολύ κουρασμένος από το ταξίδι και το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όμως, για εμένα το σημαντικότερο είναι πως τα παιδιά μας πίστεψαν εξ’ αρχής πως μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί, δούλεψαν με αυτόν το τρόπο και έτσι αγωνίστηκαν σήμερα για σαράντα λεπτά. Χάσαμε το παιχνίδι, είναι μία ήττα και αυτό είναι που μένει για εμάς. Δυστυχώς οι μικρές λεπτομέρειες σε τόσο κλειστά παιχνίδια παίζουν πάντα τον ρόλο τους. 

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς καλύτερος στα τελευταία δύο λεπτά σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και δίκαια κέρδισε το ματς. Πολλά μπράβο τους παίκτες μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας στήριξε. Εύχομαι υγεία στην ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλά παιδιά, οι παίκτες μας είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Για όσο παραμένουμε ταπεινοί και με το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε σκληρά, μπορούμε να περιμένουμε όμορφα πράγματα και φέτος. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Του εύχομαι καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη». Είπε ο κόουτς της Κύμης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...