Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Καμία ελπίδα πρόκρισης για την Άρσεναλ”

“Καμία ελπίδα πρόκρισης για την Άρσεναλ”

Η άποψη του Ολλανδού για την πορεία της Άρσεναλ στο φετινό Champions League

Την πεποίθηση πως η Άρσεναλ δεν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τη φάση των “16” του Champions League, εξέφρασε ο Μπούντεβαϊν Ζέντεν.

Ο 39άχρονος Ολλανδός παλαίμαχος μεσοεπιθετικός των Τσέλσι και Λίβερπουλ μεταξύ άλλων, θεωρεί πως με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην Ευρώπη, δεν θα καταφέρει να προκριθεί από τους ομίλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέντεν σε αγγλική ιστοσελίδα:

“Η Άρσεναλ δε έχει καμία ελπίδα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Μετά από δύο παιχνίδια έχει μηδέν βαθμούς και ακολουθούν δύο ματς στη σειρά κόντρα στην Μπάγερν. Μετά από τέσσερα παιχνίδια θα παραμείνουν στο μηδέν. Δεν συνηθίζουμε να  λέμε κάτι τέτοιο, αλλά, σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε, κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί. Δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει για την Άρσεναλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...