Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Κάμπελ για Ρομπέρτο”

“Κάμπελ για Ρομπέρτο”

kampel roberto

Συνέχεια στο σενάριο που θέλει την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρτο, δίνουν βρετανικά ταμπλόιτ, εμπλέκοντας και τον Τζόελ Κάμπελ.

Όπως σας γράψαμε χθες, δημοσίευμα της “Marca” ήθελε την Άρσεναλ να έχει καταθέσει πρόταση για τα δικαιώματα του Ρομπέρτο, η οποία  ήταν χαμηλότερη από τη ρήτρα που έχει θέσει ο Ολυμπιακός για τον Ισπανό πορτιέρο.

Σήμερα, νέο άρθρο από την Αγγλία, κάνει λόγο πως οι Λονδρέζοι “έβαλαν” στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την περίπτωση ανταλλαγής του Ρομπέρτο με τον πρώην ερυθρόλευκο Τζόελ Κάμπελ.

Από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος όμως ο Κάμπελ είναι ένας παίκτης που θα ενδιέφερε τους ερυθρόλευκους, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει η υπόθεση προσθήκης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τις πτέρυγες της ομάδας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γλυκόπικρη νίκη στο Έμιρειτς…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Άρσεναλ με 1-0 στο Λονδίνο, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει το ...