Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ισόπαλος ο Ολυμπιακός, κέρδος ο Ερνάνι

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός, κέρδος ο Ερνάνι

hernani1
Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-2

Ισόπαλος με 2-2 ήρθε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τα δύο γκολ των “ερυθρόλευκων” σημείωσε ο Ερνάνι, κάκιστη η διαιτησία του Κομίνη και του πρώτου βοηθού Καλφόγλου.

Ο Θρύλος υποδέχθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Πλατανιά Χανίων για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (σ.σ.: 5ο γκρουπ). Οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, με τον Ερνάνι να σημειώνει και τα δύο τέρματα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Σίλβα παρέταξε την ομάδα με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Ντα Κόστα και Βούρο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Τσιμίκα αριστερά και τον Σαλίνο δεξιά. Ζντιέλαρ και Τζανδάρης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, Ερνάνι και Κολοβός στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής και ο “Τσόρι” πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Φινμπόγκασον.

Ο Θρύλος μπήκε δυνατά και δημιούργησε πολλές όμορφες φάσεις, παρά το γκολ του Ράμος στο 29′. Ο Ερνάνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 47′ έφερε το ματς στα ίσα! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πίεζαν διαρκώς για ένα δεύτερο γκολ, αλλά από την μοναδική καλή στιγμή του Πλατανιά στα καρέ του Καπίνο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπανανά έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Η πίεση όσο περνούσαν τα λεπτά προς την εστία του Πλατανιά ήταν διαρκώς μεγαλύτερη. Ο Ερνάνι με δεύτερο προσωπικό του γκολ στις καθυστερήσεις έκανε το 2-2.

Με τη βοήθεια του κόσμου, όπου παρότρυνε τους παίκτες του Σίλβα, οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούσαν διαρκώς για το γκολ της νίκης, βάζοντας τους φιλοξενούμενους κυριολεκτικά μέσα στην εστία τους! Οι ευκαιρίες των Ερνάνι, Βούρου και άλλων παικτών δεν κατέληξαν σε γκολ κι έτσι ο Θρύλος ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τέσσερα γκολ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα και να πάρει τη νίκη, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο κ. Κομίνης και τα πολλά διαιτητικά λάθη του. Το συγκεκριμένο ματς είχε και πολλά κέρδη για την ομάδα του Πειραιά, με πρώτο τον Ερνάνι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Παρότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν πολλά ματς στα πόδια τους και οι έντεκα που ξεκίνησαν δεν είχαν ξαναπαίξει όλοι μαζί σε αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έβγαλαν πολλή φρεσκάδα, Τζανδάρης και Ζντιέλαρ στα χαφ είχαν πολλά τρεξίματα, ενώ αγωνίστηκαν και πολλοί ταλαντούχοι Έλληνες, οι οποίοι με συνεχόμενη σκληρή δουλειά μπορούν να είναι πολύτιμοι για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Το “ΦΙΛΜ” ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, μετά την σέντρα του Ντομίνγκεζ, ο Κολοβός έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

20′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Ντομίνγκεζ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά.

29′ Γκολ για τον Πλατανιά. Ο Ράμος έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Καπίνο και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

45′ Σέντρα του Ερνάνι από δεξιά, κεφαλιά του Κολοβού, η μπάλα κατέληξε άουτ.

47′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ερνάνι στην δεξιά γωνιά του Κοκκαλά, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει! 1-1!

57′ Κεφαλιά του Ντα Κόστα, μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεζ, ο Κοκκαλάς μπλόκαρε.

66′ Μακρινό σουτ του Ερνάνι, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοκκαλάς.

74′ Τεράστια ευκαιρία για τον Θρύλο! Ο Γιαννιώτας σέντραρε από δεξιά, ο Ερνάνι σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Κοκκαλάς όμως με το ένα χέρι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

83′ Σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Κοκκαλά να βγάζει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντα Κόστα.

90’+1′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Εκτέλεση κόρνερ, ο Ερνάνι πιάνει την κεφαλιά και ισοφαρίζει την αναμέτρηση σε 2-2!

90’+5′ Σημαντική στιγμή! Εκτέλεση φάουλ, ο Βούρος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015-16
1η Αγωνιστική – ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ * 28/10/2015 * 19:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πλατανιάς 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”
ΣΚΟΡΕΡ: 47′, 90’+1′ Ερνάνι/ 29′ Ράμος, 78′ Μπανανά
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), ΕΜ. Βλάσσης (Λασιθίου)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Αρ. Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Δ. Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 77′ Ντομίνγκες / 44′ Στανισάβλιεβιτς, 46′ Ιτούα, 67′ Αποστολόπουλος, 87′, 90’+5′ Πάγκαλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / 90+5′ Πάγκαλος
ΔΟΚΑΡΙΑ:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Τζανδάρης, Ντομίνγκες (78′ Πάρντο), Ερνάνι, Κολοβός (69′ Γιαννιώτας), Φινμπόγκασον (75′ Πουλίδο).

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Αποστολόπουλος (86′ Σελίν), Δημήτρης, Μπανανά, Ιτούα, Στανισάβλιεβιτς, Γιασινέ (46′ Moυνάφο), Γκίλβαν, Ράμος, Τσουράκης (69′ Τσιμόντζι), Πάγκαλος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...