Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η πρώτη προπόνηση του Καπίνο

Η πρώτη προπόνηση του Καπίνο

Προπονήθηκε στο Ζέεφελντ ο Στέφανος Καπίνο
Φωτογραφικό καρέ του kokkina.gr με τον Στέφανο Καπίνο στο δίτερμα της Παρασκευής (17/7)

Ο Στέφανος Καπίνο έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού, το πρωί της Παρασκευής (17/7). Ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό του δείχνει ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Έπιασε δουλειά ο Στέφανος Καπίνο. Το νέο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (16/7) στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και το πρωί της Παρασκευή (17/7) έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Άνετος και χωρίς άγχος, πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Για περίπου μία ώρα έκανε την προπόνηση που ακολουθούν ξεχωριστά οι τερματοφύλακες (Ρομπέρτο, Καπίνο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης) υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέκου Ράντου, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για λίγο στο δίτερμα που έγινε.

Έδινε διαρκώς οδηγίες στους συμπαίκτες του για το πώς πρέπει να τοποθετούνται όταν αμύνονται. Δέχθηκε κι ένα γκολ από τον Μιλιβόγιεβιτς (με κοντινή προβολή), αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Σε γενικές γραμμές, έδειξε πως δεν χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Πρόλαβε, ήδη, να γνωριστεί με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ξενοδοχείο. Άλλωστε, ξέρει αρκετούς τόσο από τις Εθνικές ομάδες όσο και στα παιχνίδια που έχει παίξει αντίπαλος με ορισμένους στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας είχε μία εκπληκτική έξοδο από την περιοχή του, διώχνοντας την μπάλα μακριά και τον κίνδυνο με το αριστερό πόδι. Δείχνει ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό του.

Ο Στέφανος Καπίνο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό
Η “πρώτη” του Καπίνο στο Ζέεφελντ

Δείτε τα βίντεο του kokkina.gr με την πρώτη προπόνηση του Στέφανου Καπίνο στο Ζέεφελντ:

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...