Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στη Λαμία

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στη Λαμία

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έπειτα από 13 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας που είχε μόνο νίκες με τη Λαμία, ηττήθηκε στην τελευταία του επίσκεψη στην Φθιώτιδα.

Εκείνη ήταν η έβδομη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τη Λαμία, με τις τέσσερις από αυτές να μην σημειώνει ούτε γκολ η γηπεδούχος, ενώ είχε έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.

Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs. Μέχρι τώρα έχει δώσει τρία παιχνίδια, όπου ηττήθηκε στην έδρα της στην πρεμιέρα με 4-0 από την ΑΕΚ και με 3-1 εκτός έδρας από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις εκτός έδρας νίκες του με τη Λαμία, ενώ το 6-0 της σεζόν 2020-21 είναι η ευρύτερη με έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί το 2019-20 είχε σημειώσει χατ τρικ στο 4-0 των Ερυθρολεύκων και συνολικά έχει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λαμία. Τα συνολικά του γκολ, όμως, είναι επτά, αφού έχει σκοράρει και τρεις φορές σε αναμετρήσεις τους στο Στάδιο Καραϊσκάκης.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-19

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Περίπατος κόντρα στη Λαμία με 4άρα!

Χωρίς να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία με 4-1 στο «Γ. ...