Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον ΟΦΗ

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον ΟΦΗ

Δώδεκα διαδοχικές νίκες έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ και στις δύο έδρες, ενώ εντός μετρά εννέα νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους. Στα τέσσερα επικράτησε της ομάδας της Κρήτης χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ στα άλλα πέντε ο ΟΦΗ σημείωσε ένα τέρμα.

Κλείστε τώρα το επόμενο οικογενειακό σας ταξίδι, αφού επιλέγοντας τον ναύλο Family όλα τα παιδιά και τα βρέφη ταξιδεύουν ΔΩΡΕΑΝ! Ισχύει για κρατήσεις έως 12/02 και πτήσεις από 01/03 έως 31/10/2024.

Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ πήρε βαθμό σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν στις 29 Οκτωβρίου 2011, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Στάδιο Καραϊσκάκης, με τους Τζιμπούρ, Μιραλάς να σκοράρουν για τους Ερυθρόλευκους και να γράφουν το 2-0. Τα γκολ των Βαγγέλη Μάντζιου και Γιώργου Γεωργίου διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός έχει 41 νίκες σε 46 αναμετρήσεις και οι περισσότερες από αυτές είναι με 2-1, σκορ που έχει σημειωθεί εννέα φορές, ενώ οι νίκες με 2-0, και 3-0 έχουν επαναληφθεί από οκτώ φορές. Οι τέσσερις ισοπαλίες που έχουν σημειωθεί είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ και το ιδιαίτερο είναι πως μόλις ένα από τα 46 παιχνίδια τους με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό δεν είχε γκολ και ολοκληρώθηκε 0-0. Αυτό συνέβη στις 29 Μαρτίου 1992.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε εντός έδρας αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ, αφού έχει 9 και ακολουθεί ο Νίκος Αναστόπουλος με 5 τέρματα μαζί με τον Χασάν.

Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν σημειωθεί στην μοναδική νίκη του ΟΦΗ στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ήταν στις 27 Μαΐου 1990, όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-0 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και ο ΟΦΗ σημειώσει πέντε γκολ στη συνέχεια και πήρε τη νίκη με 5-4.

46 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

41 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 120-32

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Συλαϊδόπουλος: «Να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ό,τι μας αξίζει»

Τη νίκη με 4-0 πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το ...