Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

oly1
Όλοι τους ήταν υπέροχοι!

Διαβάστε από τα kokkina.gr την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την επική νίκη κόντρα στην Άρσεναλ στο “Emirates”.

Γράφει ο Βασίλης Λαπατάς

Νύκτα μαγική και ονειρεμένη για τον Ολυμπιακό στο “Emirates”. Οι Πειραιώτες επικράτησαν εκτός έδρας της Άρσεναλ με 3-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Απίστευτη και συνάμα συγκλονιστική εμφάνιση από τους Πειραιώτες…

Ρομπέρτο: Μία ακόμη τεράστια εμφάνιση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Μπορεί στο πρώτο μέρος να δέχτηκε ένα πολύ φτηνό γκολ για την σπουδαία κλάση του, αλλά στην επανάληψη κατέβασε ρολά όντας και πάλι “φύλακας – άγγελος” των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ελαμπντελαουί: Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του νεαρού Νορβηγού αμυντικού. Με εξαίρεση κάποιες λίγες στιγμές, ήταν απροσπέλαστος, δίνοντας τρομερές μάχες στα δεξιά. Παράλληλα, όποτε βγήκε στην επίθεση, δημιούργησε κάποια ρήγματα στην άμυνα της Άρσεναλ. Στα αξιοσημείωτα η σωτήρια κεφαλιά του στο 61′ σε σουτ του Καθόρλα.

Μποτία: Εξαιρετικές τοποθετήσεις και σημαντικές επεμβάσεις από τον συγκλονιστικό Ισπανό, ο οποίος μαζί με τον Σιόβα αποτέλεσαν ένα φοβερό αμυντικό δίδυμο. Μοναδική παραφωνία το “διάβασμα” της φάσης του δεύτερου γκολ της Άρσεναλ.

Σιόβας: Ο παλιός, καλός Σιόβας έκανε και πάλι την εμφάνιση του! Αρκετό καιρό είχαμε να δούμε τόσο έξυπνο και ουσιαστικό παιχνίδι από τον έμπειρο στόπερ. Αδιαμφισβήτητα φοβερή παρουσία!

Σαλίνο: Παίκτης του προπονητή και πολυτέλεια για όλες τις ομάδες! Ο Σαλίνο ήταν εξαιρετικός δίνοντας πάρα πολλές και πετυχημένες μάχες.

Καμπιάσο: Η εμπειρία του και οι ικανότητες του, φάνηκαν και απόψε κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Αργεντινός ήταν συγκινητικός με το πάθος που έβγαλε, ενώ η μαγική πάσα στον Πάρντο, λίγοι μπορούν να την πετύχουν σ’ αυτό το επίπεδο. Φανταστικός!

Κασάμι: Ξεκίνησε κάποιος μουδιασμένα, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοση του, κερδίζοντας σημαντικές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα απ’ όλους πάνω στο χορτάρι, ενώ ανασταλτικά παρέδωσε… σεμινάρια!

Σεμπά: Δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό τον Μάρκο Σίλβα που τον έριξε από την αρχή στη μάχη. Ο Σεμπά έφευγε ωραία στην κόντρα όποτε του δινόταν η ευκαιρία και με την ταχύτητα του, προκάλεσε αρκετούς μπελάδες στους αντίπαλους παίκτες. Παράλληλα μαζί με τον Σαλίνο έκλειναν εξαιρετικά αμυντικά τους Άγγλους.

Φορτούνης: Αποτελεί τον πλέον ντελικάτο Έλληνα ποδοσφαιριστή και αυτό φάνηκε και στην Αγγλία. Ο Φορτούνης σκόραρε με απευθείας κόρνερ, ενώ δημιουργικά ήταν φανταστικός. Τεράστια εμφάνιση από τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει πάρει επάξια τη μπαγκέτα του… μαέστρου από τον Τσόρι.

Πάρντο: Πάθος, ταχύτητα, ασίστ και γκολ από τον Πάρντο, ο οποίος τα έκανε… όλα κόντρα στην Άρσεναλ. Φανταστική εμφάνιση από τον Κολομβιανό, ο οποίος ήταν επίσης ανάμεσα στους κορυφαίους του γηπέδου.

Ιντέγε: Ήταν ένα κλικ πίσω από τους υπόλοιπους Πειραιώτες και δικαιολογημένα δεν βγήκε από τα αποδυτήρια για να συνεχίσει στο β’ μέρος. Έδωσε κάποιες μάχες στην επίθεση, ωστόσο, έδειχνε από την αρχή του ματς εκτός κλίματος, με κάποια λάθη τα οποία θα μπορούσαν να είχε αποφύγει.

Φινμπόγκασον: Ήρθε για να πετύχει πολλά γκολ και απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ καθάρισε τη… μπουγάδα για τον Ολυμπιακό. Πέρασε ως αλλαγή στο 46′ και στο 66′ έγινε “χρυσός” σκόρερ σε μία ιστορική νίκη όχι μόνο για τους νταμπλούχους, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ερνάνι: Πέρασε στο ματς στο 73′ ως αλλαγή του Σεμπά. Έδωσε νέα πνοή στα αριστερά και συνέχισε από ‘κει που είχε σταματήσει ο Σεμπά. Θετικό πρόσημο και για τον Ερνάνι.

Βούρος: Μπορεί να αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά (σ.σ. μπήκε ως αλλαγή στο 87′ αντί του Φορτούνη), ωστόσο, πρόλαβε να βοηθήσει σε κάποιες φάσεις ανασταλτικά. Μεγάλη βραδιά έζησε και ο νεαρός με το μέλλον να του ανήκει…

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αν μπορεί ένας είναι αυτός!

Τα playoffs ανέκαθεν είχαν μια άγρια ομορφιά. Η συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον ίδιο αντίπαλο είναι ...