Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Η αλήθεια για Κλάιμπερν και Ολυμπιακό

Η αλήθεια για Κλάιμπερν και Ολυμπιακό

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνονται και άλλα που γίνονται και δε λέγονται. Το δεύτερο μισό της φράσης ταιριάζει γάντι στην παρούσα κατάσταση ανάμεσα στον Κλάιμπερν και τον Ολυμπιακό.

Τα kokkina.gr βρισκόταν στο Κάουνας μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για το επερχόμενο Final4 όταν έφτασαν στα αυτιά μας πλήρως αξιόπιστες πληροφορίες για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων προς τον Αμερικανό παίκτη. Η πραγματικότητα λοιπόν και δε χαίρει καμίας αμφισβήτησης είναι πως όντως ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρισκόταν σε πυρετό αθλητικών διεργασιών με στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έκανε ερώτηση για την απόκτηση του forward της Εφές. Η απάντηση που έλαβε δεν ικανοποίησε και το θέμα πάγωσε με προοπτική να ξανανοίξει στο μέλλον. Το ποσό που ζήτησε ο ατζέντης του παίκτη; 2,5 εκ. ετησίως, αριθμός που δεν ήχησε καλά στα αυτιά του Γιώργου Μπαρτζώκα και των βοηθών του.

Τώρα αν αυτή η σκέψη αφορά άμεσα ως αντικατάσταση του θεωρητικά απερχόμενου Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, καθώς ο Κλάιμπερν είναι πολύ περισσότερο 3άρι παρά 4άρι, ωστόσο θα είχε νόημα αν αναλογιστούμε την επιθετική δεινότητα των δύο παικτών και τη μετατόπιση ενδεχομένως του βάρους του σκοραρίσματος από τον Βούλγαρο στον Αμερικανό σε συνδυασμό με το “κατέβασμα” του Μακίσικ καθαρά στο 2, ώστε ο Κλάιμπερν να μοιραστεί τη θέση με τον Παπανικολάου.

Αυτό ισχύει λοιπόν και τίποτα άλλο. Προφανώς η ομάδα ψάχνεται και μιλάει με παίκτες και μάνατζερ. Εμείς συνειδητά επιλέξαμε όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν να μη δημοσιοποιήσουμε την συγκεκριμένη πληροφορία προκειμένου να μην επιφέρουμε αναστάτωση σε κόσμο και ΚΑΕ διότι σίγουρα εφόσον το γράφαμε το ζήτημα θα λάμβανε διαστάσεις και ίσως λειτουργούσε ανασταλτικά στην ηρεμία του οργανισμού εν όψει των στόχων που έχει όπως ήταν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας αλλά και πλέον η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι λειτουργούσαμε και έτσι θα λειτουργούμε πάντα… Πρώτα ο Ολυμπιακός και μετά όλα τα άλλα.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ για Aston Villa

Τι 11αδα θα παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ; Περίπου 48 ώρες έχουν απομείνει πριν το μεγαλύτερο ματς ...