Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σφαιρόπουλος: “Ζητούμενο να καταλάβουν οι παίκτες το σύστημα”

Σφαιρόπουλος: “Ζητούμενο να καταλάβουν οι παίκτες το σύστημα”

Ικανοποιημένος από την άμυνα, συνεχίζει την σκληρή δουλειά ο κόουτς

Ικανοποιημένος από την άμυνα της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως, την δεδομένη στιγμή, προέχει να αφομοιώσουν οι παίκτες το σύστημα και όχι τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά τη φιλική νίκη επί της Νταρουσάφακα:

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε δυνατά παιχνίδια αυτήν την εποχή και αυτό κόντρα στην Νταρουσάφακα ήταν δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Κρατήσαμε πολύ χαμηλά τους αντιπάλους μας στο σκοράρισμα, μόνο στην τρίτη περίοδο δεν παίξαμε άμυνα όπως θέλαμε, αλλά γενικά η άμυνά μας ήταν καλή και αυτό ήταν το “κλειδί” για εμάς απόψε. Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, δεν έχει σημασία αυτήν τη στιγμή, αυτό που μας νοιάζει είναι οι παίκτες μας να καταλάβουν τι θέλουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βάλουμε τους νέους παίκτες στο σύστημα της ομάδας. Επίσης θέλουμε αυτοί που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ να μπουν ομαλά στην ομάδα. Θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή γενικά. Πλέον επιστρέφουμε στη βάση μας, στο γήπεδό μας, για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας”Με τους Προέδρους συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση”

Λίγες ώρες αφότου «έριξε» άγκυρα στο λιμάνι για ακόμη τρία χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ...