Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Επίδειξη δύναμης, κόντρα στην Βουλιαγμένη

Επίδειξη δύναμης, κόντρα στην Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του, πέρασε νικηφόρα από το Κολυμβητήριο του Λαιμού, επικρατώντας με 12-4 της Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και διεύρυνε το αήττητο του στη διοργάνωση.

Οι  «ερυθρόλευκοι»  δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Βουλιαγμένης, ελέγχοντας το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος του, με τον Πάβιτς να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Προβάδισμα από το 1ο οκτάλεπτο

Με δυνατές άμυνες ξεκίνησε ο αγώνας στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με το σκορ να ανοίγει από τη Βουλιαγμένη στο 3:14. Ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα, με δυο συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις σε παίκτη παραπάνω ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μουρίκη και στη συνέχεια προηγήθηκε με τον Αργυρόπουλο (2-1). Ο Αργυρόπουλος ήταν αυτός που, ακριβώς με τη λήξη της πρώτης περιόδου διαμόρφωσε το 3-1, με σουτ από το κέντρο του γηπέδου.  Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου ο Νικολαϊδης ανέβασε την διαφορά υπέρ των «ερυθρόλευκων» στα τρία τέρματα. Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, πέτυχε δυο συνεχόμενα γκολ, πρώτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια με σουτ από την περιφέρεια και έκανε το 6-2 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

12-4 και «2Χ2» στο πρωτάθλημα

Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Μπούσλιε διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα του Ολυμπιακού (7-2), με τους νταμπλούχους Ελλάδας να είναι ανώτεροι και να διατηρούν το ρυθμό τους, μην αφήνοντας στη Βουλιαγμένη το περιθώριο να βρει λύσεις στην επίθεση. Ο Νικολαϊδης, με πολύ ωραίο γυριστό, από τη θέση του φουνταριστού, έγραψε το 8-2 στο 2:29, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Αλέξανδρος Γούνας με άπιαστο σουτ, πέτυχε το πρώτο του τέρμα στον αγώνα στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου, και έκανε το 9-3 για τον Ολυμπιακό. Με τον ίδιο τρόπο έγινε και το 10-4 από τον Γενηδουνιά, ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στον αγώνα. Το τελικό 12-4 διαμόρφωσε ο Χαλυβόπουλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 0-2, 2-4

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0  Μπάσιτς   (πέναλτι, 3:14), 1-1 Μουρίκης (π/π, 1:28), 1-2 Αργυρόπουλος (π/π, 00:46), 1-3 Αργυρόπουλος (περιφέρεια, 00:01)

2ο οκτάλεπτο: 1-4 Νικολαϊδης (π/π, 7:03), 2-4 Μπούχα (π/π, 4:36), 2-5 Γενηδουνιάς (πέναλτι, 3:15), 2-6 Γενηδουνιάς (περιφέρεια, 00:37)

3ο οκτάλεπτο: 2-7 Μπούσλιε (περιφέρεια, 4:19), 2-8 Νικολαϊδης (φουνταριστός, 2:29)

4ο οκτάλεπτο: 3-8 Μπούχα (π/π, 6:58), 3-9 Γούνας (περιφέρεια, 6:39), 4-9 Σολανάκης (κόντρα, 4:30), 4-10 Γενηδουνιάς (περιφέρεια, 5:59), 4-11 Γούνας (περιφέρεια, 00:56), 4-12 Χαλυβόπουλος (πέναλτι, 00:01).

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 1

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: «Πάντα είναι σημαντικό ένα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη και θέλουμε να κερδίζουμε με διαφορά. Θέλαμε να παίξουμε καλά περισσότερο και για την ψυχολογία μας μετά τον αγώνα με τη Βερόνα. Μπήκαμε σοβαρά από την αρχή στην αναμέτρηση και με όπλο την άμυνα μας φτάσαμε στη νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...