Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Ελπίζουμε οι «προστάτες» και «χορηγοί» τους, να συνεχίσουν να τους πληρώνουν (και) δικηγόρους”

“Ελπίζουμε οι «προστάτες» και «χορηγοί» τους, να συνεχίσουν να τους πληρώνουν (και) δικηγόρους”

σημαιες-ολυμπιακου-πλατεια-αλεξανδρας

Με ανακοίνωσή της η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, για ζητήματα της πόλης του Πειραιά, τονίζοντας παράλληλα πως, για μία ακόμη φορά μερίδα του Τύπου επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων μας, επισημαίνουμε τα εξής:

Η επίσκεψη του κ. Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε αποκλειστικό αντικείμενο τα μεγάλα ζητήματα της πόλης του Πειραιά. Μαζί του, ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με τον οποίον έφτασαν και αποχώρησαν μαζί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Για μία ακόμη φορά, μικρή μερίδα του Τύπου και κυρίως η ιστοσελίδα «sdna.gr», με μυθεύματα και ψεύδη, προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Απλώς γελοιοποιούνται και μεγαλώνει η λίστα των μηνύσεων και των αγωγών εναντίον τους. Ελπίζουμε οι «προστάτες» και «χορηγοί» τους, να συνεχίσουν να τους πληρώνουν (και) δικηγόρους».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...